Selecteer een pagina

Ontdek uw blinde vlek

Elke organisatie heeft wel blinde vlekken. Een blinde vlek zie je niet, want je deze neemt deze zelf niet waar. Signalen van ontevreden relaties mis je bijvoorbeeld omdat je een signaal verkeerd begrepen hebt, je niet goed geluisterd hebt of een (voor)oordeel had over de ‘klager’.

Als creatieve buitenstaander met kennis van zaken van zowel de financiële sector als het sociaal domein loop ik graag samen met u door uw organisatie om blinde vlekken te spotten. Het ontdekken ervan leidt in de regel tot verhelderende inzichten over bestaande problemen. Zijn deze eenmaal in beeld, dan zijn oplossingen in de regel goed te realiseren. Soms vraagt het een systeemverandering, soms een eenvoudige aanpassing in een werkproces, maar het kan ook zijn dat een cultuurverandering gewenst is.

Wilt u uw blinde vlek spotten?

Neem dan vrijblijvend contact op.

 

“Grondige kennis van mens, geld, gedrag en communicatie”

Diensten

Met mijn financiële expertise, kennis over mens en gedrag en communicatie/ coachingsvaardigheden help ik overheid, ondernemingen en individuen om te komen tot passende strategie om uitgaven en inkomsten in balans te brengen.

Visie & Missie

Mijn visie: voldoende inkomen voor iedere burger. Mijn missie: actief bijdragen aan financiële zelfredzaamheid van alle burgers door strategie en coaching

Contact

Wilt u dat ik contact met u opneem? Om van gedachten te wisselen of kennis te maken? Dat doe ik graag. Vul dan het contactformulier in, e-mail of bel. Zie mijn contactgegevens elders op deze website.